2014 252 OM JE MASSAGE

JE Massage erbjuder idag både företagsmassage och massage till privatpersoner i hela Skåne. Vi är kända för vår lyhördhet, flexibilitet och service. Dagens JE Massage är en avknoppning av företaget Citymassage som jag startade redan 1996 som en bissyssla till mitt ordinarie jobb. Då precis som nu erbjuds svenska klassisk massage. Sedan 2000 har jobbat full tid med massageverksamheten. Idag är vi ett 20-tal massörer som hjälps åt att serva våra kunder som finns runt om i hela Skåne bland annat i Malmö, Lund, Ystad, Helsingborg och Hässleholm. Bland våra kunder finns stora koncerner med 1000-tals anställda men också mindre företag med ett par anställda. Det vill säga inget företag är för stort eller för litet för oss. Många av mina kunder har jag haft samarbete med i mer än 20 år och det är jag väldigt tacksam och stolt över.

PERSONEN BAKOM FÖRETAGET

Jörgen Eklund

”Min karriär inom massagebranschen började redan som 3-åring då jag enligt min mor efter diverse mutor blev familjens ”massör”.

Den senare karriären startade först efter en fotbollsskada i Höllvikens GIF då jag fick mitt ben avsparkat och inte kunde fortsätta spela.

Eftersom jag gärna ville fortsätta vara involverad i föreningslivet och fotbollen funderade jag mycket på vilka alternativ jag hade när jag var sjukskriven. Jag hade gott om tid på mig eftersom jag var sjukskriven i nästan ett helt år.

Till sist bestämde jag mig för att prova på att ge massage och gick först en helgkurs i Landskrona. Jag föll för massagen direkt.

Det var både roligt, lärorikt och dessutom fick jag möjlighet att hjälpa folk att bli bättre. En min helgkurs påbörjade jag därför min massageutbildning på Hälsoteket i Malmö.

Efter utbildningen gav jag mig ut som massör i föreningslivet med bla uppdrag på Enighet, IFK Klagshamn och framför allt Bunkeflo IF där jag hade 3 fantastiska år.

Samtidigt växte min verksamhet inom företagsmassage och privatmassage så efter tre år stod jag vid ett vägval och valde företagsmassagen och mina privatkunder på mottagningen. Och det är här jag står idag.”

Jörgen Eklund

Ålder: 51år
Bor: Södra Sandby
Utb: Ekonomi och Massage-utbildningen
Familj: Sambo och dotter
Gillar: Sport och resor
Favoritlag: Liverpool och MFF
Favoritresmål: Thailand